Hamburger

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 130 ili 170 grama.
Radi se o našem najzastupljenijem pecivu, čija se uspješnost zasniva na mekoći i dugotrajnoj svježini, te na raznim dostupnim varijantama. Osim dvije moguće veličine (130 i 170 grama), kupac može izabrati također između običnog ili sezamom posipanog peciva.

Radi se o našem najzastupanijem pecivu, čija se uspješnost zasniva na mekoći i dugotrajnoj svježini

Hot dog

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 130 grama.
Također klasik pekarskih proizvoda. Ovo pecivo namijenjeno je fast food-ovima i ostalim ugostiteljima koji prave hot dog-ove, ali i ostalim kupcima koji preferiraju taj duguljasti oblik. I za ovaj proizvod možete izabrati između dvije veličine, 100 ili 130 grama.

Ovo pecivo namijenjeno je fast food-ovima i ostalim ugostiteljima koji prave hot dog-ove, ali i ostalim kupcima koji preferiraju taj duguljasti oblik.

Hotelsko bijelo

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 40 grama.
Radi se o proizvodu koji se koristio za doručke u hotelima. Međutim kasnije se uspostavilo da je potraga za novim i zanimljivim vrstama peciva rezultirala širenjem njegove prodaje i u trgovinama. Pecivo koje posuto sezamom i čija se uspješnost zasniva na mekoći i dugotrajnoj svježini.

Pecivo koje je posuto sezamom i čija se uspješnost zasniva na mekoći i dugotrajnoj svježini.

Hotelsko bakino

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 40 grama.
Radi se o proizvodu koji je nastao kao potreba za doručke u hotelima. Međutim kasnije se uspostavilo da potraga za novim i zanimljivim vrstama peciva je rezultirala širenjem njegove prodaje i u dućanima. Za ljubitelje raženog brašna imamo tamnu varijantu, proizvedenu od smjese za Bakin kruh. Obogaćen okusom zobenih pahuljica te sjemenkama lana, sezama i suncokreta idealan je za lagane i zdrave marende, te će zasigurno odgovarati i najzahtjevnijim nepcima.

Obogaćen okusom zobenih pahuljica te sjemenkama lana, sezama i suncokreta idealan je za lagane i zdrave marende, te će zasigurno odgovarati i najzahtjevnijim nepcima.

Kukuruzno

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 100 grama.
Ovaj se proizvod radi od iste smjese kao i Kukuruzni kruh. Pecivo koje bi zatvorenih očiju prepoznali kao kukuruzni proizvod, prepoznatljive žutosmeđe boje i punog, specifično slatkastog okusa. Ta posebna mješavina kukuruznog i pšeničnog brašna može biti osvježenje za kupce kojima su "dosadili" standardni okusi bijelih peciva.

Ta posebna mješavina kukuruznog i pšeničnoga brašna može biti osvježenje za kupce kojima su "dosadili" standardni okusi bijelih peciva.

Toast pecivo

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 150 grama.
Ovaj proizvod namijenjen je primarno za pečenjare, fast food-ove i ostale ugostitelje koji pripremaju toast. Radi se o velikom pecivu plosnatog i četvrtastog oblika, veoma mekane i trajne smjese koja odlično funkcionira u tosterima. Sigurni smo da će njegov odličan okus obogatiti Vaše tople sendviče!

Veliko pecivo plosnatog i četvrtastog oblika, veoma mekane i trajne smjese koja odlično funkcionira u tosterima.

Bakino

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 100 grama.
Ovo se pecivo radi od iste smjese kao i Bakin kruh, te je isto tako obogaćen okusom zobenih pahuljica te sjemenkama lana, sezama i suncokreta. Idealan je za lagane i zdrave marende, te će zasigurno odgovarati i najzahtjevnijim nepcima.

Idealan je za lagane i zdrave marende, te će zasigurno odgovarati i najzahtjevnijim nepcima.

Lepinja

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 150 grama.
I ovo je klasik pekarskih proizvoda. Ne treba puno opisivati ovo pecivo, ali treba naglasiti da nije isključivo namijenjeno pečenjarama i fast food-ovima, nego i svima koji vole taj okrugli i plosnati oblik, te specifičnu spužvastu sredinu.

Za sve koji vole taj okrugli i plosnati oblik, te specifičnu spužvastu sredinu.

Hambi s maslacem

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 150 grama.
Ovo pecivo je neizostavno kad se rade vrhunski burgeri. Rađeno po posebnoj recepturi, sočnog i slatkog okusa u kojem dominira maslac pa više podsjeća na neki kolač nego na pecivo. Ima gušću strukturu od običnih burger peciva koja omogućava da se umak odmah ne upije i navlaži pecivo. Hambi posut crnim sezamom daje hrskavu i neobičnom notu tom pecivu punog okusa. Ovaj proizvod je nastao kao potreba ugostiteljskim objektima za kvalitetnim i specijaliziranim pecivom za burgere.

Ovo pecivo je neizostavno kad se rade vrhunski burgeri.

Pecivo mliječno

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 30 grama.
Ovo pecivo je neizostavno kad se rade vrhunski burgeri. Budući da je pecivo u mini varijanti može biti pecivo za mini burgere ili posebno slatko pecivo za doručke. Rađeno po posebnoj recepturi, sočnog i slatkog okusa u kojem dominira maslac pa više podsjeća na neki kolač nego na pecivo. Ima gušću strukturu od običnih burger peciva koja omogućava da se umak odmah ne upije i navlaži pecivo. Hambi posut crnim i bijelim sezamom daje hrskavu i neobičnom notu tom pecivu punog okusa. Ovaj proizvod je nastao kao potreba ugostiteljskim objektima i hotelima za kvalitetnim i specijaliziranim pecivom za mini burgere ili za doručke.

Rađeno po posebnoj recepturi, sočnog i slatkog okusa u kojem dominira maslac pa više podsjeća na neki kolač nego na pecivo.