Burek sa sirom

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 250 grama.
Još jedan klasik pekarskih proizvoda! Ne treba ga puno opisivati, svima je dobro poznat: ispucana korica žuto-smeđe boje, slojevita sredina i pečeno vučeno tanko tijesto s punjenjem. Burek sa sirom punjen je svježim sirom i spada u malo obilnije obroke iz naše ponude.

Ispucana korica žuto-smeđe boje, slojevita sredina, pečeno tijesto s punjenjem

Burek s mesom

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 250 grama.
Još jedan klasik pekarskih proizvoda! Ne treba ga puno opisivati, svima je dobro poznat: ispucana korica žuto-smeđe boje, slojevita sredina i pečeno vučeno tanko tijesto s punjenjem. Burek s mesom punjen je mljevenim miješanim mesom i spada u malo obilnije obroke iz naše ponude.

Ispucana korica žuto-smeđe boje, slojevita sredina i pečeno vučeno tanko tijesto punjeno sočnim mljevenim miješanim mesom.

Zvrk s mesom

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 125 grama.
Klasik pekarskih proizvoda malo drugačijeg oblika! Hrskava korica žuto-smeđe boje u "motanome"; obliku pa je izrazito slojevita sredina s mekanim i sočnim punjenjem. Zvrk s mesom punjen je mljevenim miješanim mesom.

Hrskava korica žuto-smeđe boje u "motanome" obliku pa je izrazito slojevita sredina s mekanim i sočnim punjenjem i spada u malo obilnije obroke iz naše ponude.

Zvrk pizza

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 125 grama.
Klasik pekarskih proizvoda malo drugačijeg oblika i okusa! Hrskava korica žuto- smeđe boje u "motanome" obliku pa je izrazito slojevita sredina s mekanim i sočnim punjenjem. Punjenje je sa sirom, šunkom i umakom od rajčice

Hrskava korica žuto-smeđe boje u "motanome" obliku pa je izrazito slojevita sredina s mekanim i sočnim punjenjem sa sirom, šunkom i umakom od rajčice.

Zvrk sa sirom

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 125 grama.
Klasik pekarskih proizvoda malo drugačijeg oblika! Hrskava korica žuto-smeđe boje u "motanome" obliku pa je izrazito slojevita sredina s mekanim i sočnim punjenjem. Zvrk sa sirom punjen je svježim sirom..

Hrskava korica žuto-smeđe boje u "motanome" obliku pa je izrazito slojevita sredina s mekanim i sočnim punjenjem svježeg sira.

Zvrk sa špinatom

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 125 grama.
Klasik pekarskih proizvoda u malo drugačijem obliku! Hrskava korica žuto-smeđe boje u "motanome" obliku pa je izrazito slojevita sredina s mekanim i sočnim punjenjem. Zvrk sa špinatom punjen je smjesom špinata i svježeg sira.

Hrskava korica žuto-smeđe boje u "motanome" obliku pa je izrazito slojevita sredina s mekanim i sočnim punjenjem špinata i svježeg sira.

Zvrk jabuka

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 125 grama.
Hrskava korica žuto-smeđe boje u "motanome" obliku pa je izrazito slojevita sredina s mekanim, sočnim i slatkim punjenjem. Zvrk s jabukom punjen je plodom jabuke i cimeta pa svojim okusom podsjeća na domaću pitu naših baka. Zbog svojeg punjenja manje je tipičan bureku, a više slastici.

Zvrk s jabukom punjen je plodom jabuke i cimeta pa svojim okusom podsjeća na domaću pitu naših baka.

Motani burek sa sirom

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 250 grama.
Još jedan klasik pekarskih proizvoda! Ne treba ga puno opisivati, svima je dobro poznat: ispucana korica žuto-smeđe boje, slojevita sredina, pečeno tijesto s punjenjem, ali u u "motanome" obliku. Punjen je sa svježim sirom i spada u malo obilnije obroke iz naše ponude.

Ne treba ga puno opisivati, svima je dobro poznat: ispucana korica žuto-smeđe boje, slojevita sredina, pečeno tijesto s punjenjem, ali u u "motanome" obliku.

Motani burek s mesom

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 250 grama.
Još jedan klasik pekarskih proizvoda! Ne treba ga puno opisivati, svima je dobro poznat: ispucana korica žuto-smeđe boje, slojevita sredina, pečeno tijesto s punjenjem, ali u u "motanome" obliku. Punjen je s mljevenim miješanim mesom i spada u malo obilnije obroke iz naše ponude.

Ispucana korica žuto-smeđe boje, slojevita sredina, pečeno tijesto s punjenjem mljevenog miješanog mesa , ali u u "motanome" obliku i spada u malo obilnije obroke iz naše ponude.

Mini pizza

O proizvodu

Dnevni proizvod težine 150 grama.
Još jedan proizvod kojeg ne treba puno opisivati, svi znamo o čemu je riječ. Pizza je punjena šunkom, sirom, paradajz umakom i origanom, a tijesto je hrskavo i punog okusa. Idealan, ukusan i hranjiv obrok kojeg možete pojesti na brzinu kada imate malo vremena za marendu.

Ukusan i hranjiv obrok kojeg možete pojesti na brzinu kada imate malo vremena za marendu.